Laatokan Portti

Kuvaus:

Matkaparkki paikat sijaitsevat entiseen Joukion rajavartiostoon perustetun matkailuyrityksen, Laatokan Portin alueella. Simpelejärven luonnonkauniissa niemessä meillä on vuokrattavana myös huoneita ja huoneistoja. Piha-alueen reunalla on kalakauppa, josta voi ostaa meillä savustettua kalaa. Meillä on myös tilausravintola, jossa on mahdollista saada aamiaista tai kalaruokaa. Varaus on tehtävä viimeistään saavuttaessa. Ravintolassa ei ole anniskelua.

Meidän niemessä on kolme laituria, joista yksi soveltuu erikoisen hyvin uimiseen, toiselta voit katsella komeaa auringonlaskua ja kolmannelta näet melkein Venäjälle.

Olemme Kuutostien varressa, tieltä on matkaa n. 400m ja tieltä kantautuu liikenteen ääntä. Ruoka- ja juomakauppaan Parikkalan keskustaan on matkaa 8 km. Meiltä on vain kilometri matkaa Veijo Ronkkösen patsaspuistoon, jossa on yli 500 betonipatsasta. Mielenkiintoinen käyntikohde on myös 13 km päässä Siikalahti, lintulahti, jossa on lintutorneja ja pitkoksia, sekä pieni näyttely luontotuvassa.

Yön hintaan sisältyy sähkö, WC, vesipiste, suihku ja nuotiopaikka. Lisäksi saunan voi varata yksityiskäyttöön kalakaupasta 20€ / tunti / seurue.

Tervetuloa meille!

Osoite:

Kuutostie 722, Parikkala, Suomi

Hinta / yö:

23 €

Varaaminen

23 € / yö