Kylätalo Eurola

Kuvaus:
Kuusaa-Jokelan kylätalo Eurola sijaitsee Haapajärvi-Kärsämäki tien varrella Haapajärveltä 22 km Kärsämäen suuntaan, ja Kärsämäeltä matkaa on 15 km. Rakennus on entinen Kuusaan koulu, ja se on rakennettu v. 1939. Taloa on kunnostettu useampaan otteeseen, kuitenkin niin, että talon historia ja henki on säilyneet. Viimeinen sisustusmuutos ja saneeraus on tehty vuosina 2017-2018. Pihapiiristä lähtee luontopolku ja reitistökarttoja löydät laavulta. Pihalla on 6 sähköllistä matkaparkkia. Yöpymisen hinta sisältää lisäksi WC:n käytön, veden, kemssan tyhjennyksen ja laavun käytön. Lisähinnasta saatavilla sauna + suihkut, palju, keittiö ja muita sisätiloja. Kysy lisäpalveluita puh. 0400 281 680 / Heikki Olet lämpimästi tervetullut meille!

Osoite:
Harjuntie 5, 85730 Haapajärvi, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.