Kyläkolmio ry SÄHKÖPAIKAT

Kuvaus:
Matkaparkki on kylätalon piha ja ympäristö Kuukasjärven rannalla. Sähköpaikat sijaitsevat kylätalon pihalla. Sähköttömät paikat ovat entisellä urheilukentällä, joka on pääosin hiekkakenttä ja tilaa kentällä on reilusti. Pihalla olevaa kotaa voi käyttää ja polttopuiden käytöstä voi maksaa oman tuntonsa mukaan. Parkkipaikalta ja pihalta on hieno järvinäkymä. Rantaan on jyrkähkö rinne. Kalastus on rannalta sallittu. Uiminen on mahdollista, mutta ranta ei ole kovin hyvä. Yön hintaan sisältyy sähkö, vesipiste ja tulipaikka. HUOM! Sähköttömät paikat löydät kartalta zoomaamalla. Pihalla on n. puoli km pitkä pururata ja ympäristössä hienot ulkoilumaastot, kangasmetsää. Poroerotusaita on n. 1 km päässä Syötteentien läheisyydessä. Pyöräily on mahdollista sekä maastossa että maantiellä. Merkittyjä reittejä ei ole. Pieni-Kuukasjärven ympäri matkaa on 9,5 km ja jos vielä jatkaa Iso-Kuukasjärvenkin ympäri, niin matkaa tulee 17 km (pääosa hiekkatietä). Palvelut sijaitsevat Ranuan kuntakeskuksessa (25 km). Tervetuloa meille!

Osoite:
Kuukasjärven Kouluntie 2, 97780 Ranua, Suomi

Hinta / yö:
13 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.