Kulttuurikeskus Skantz, Karvia

Kuvaus:

Matkaparkki sijaitsee Kulttuurikeskus Skantzin alueella, Karviassa. Kulttuurikeskus Skantz on moneen taipuva tapahtumapaikka, jonka katsomo on nähtävyys itsessään, puhumattakaan sen estradilla esitettävästä ohjelmasta. Kesällä Skantzin näyttämöllä nähdään muun muassa teatteria ja konsertteja. Näyttävää sisääntuloa ryydittävät upeat yksityiskohdat, kuten nostosilta ja lipunmyyntipiste torneineen. Katsomon kyljessä sijaitseva Kantin vanha kyläkoulu, nykyinen Leiritupa palvelee matkailijoiden tarpeita. Leirituvassa toimii kesäaikaan Skantzin kahvila. Tapahtumien aikaan palveleva Skantzin Krouvi tarjoaa virkistystä vierailijoille. Kulttuurikeskuksen läheisyydestä löytyy myös pururata.

Kultuurikeskus on lähellä tietä. Kulttuurikeskukseen käännytään seututie 273:lta. Seututielle tullaan tieltä 23. Etäisyyksiä Karviaan: Seinäjoelta 89 km, Porista 92 km, Tampereelta 102 km, Vaasasta 143 km, Jyväskylästä 199 km.

Karviassa sijaitsee virallinen matkailureitti nimeltään Taiteiden reitti Kammista Skantziin. Reitti on n. 37 kilometriä pitkä ja se sijoittuu kahden kunnan alueelle; Karvian ja Kauhajoen. Taiteiden reitti sopii koko perheelle – viikonlopuksi tai vaikka päiväretkikohteeksi. Taiteiden reitillä pääset vierailemaan viidessä upeassa kohteessa: Kammi-kylässä, Alpon savannilla, Annen Taidekahvilassa, Karvian kirkossa ja ulkomuseoalueella sekä Kulttuurikeskus Skantzissa. Kohteissa voi vierailla järjestyksessä tai yksittäin.

Kesällä Skantzissa toimii kahvio ja krouvi tapahtumien aikaan. Karviasta löytyy useita kauppoja, ruokapaikkoja ja muita palveluita. Lisää tietoa sivulta: https://willikarvia.fi/ostokset/.

Yksittäisen parkin koko on noin: 15m x 5,5m (vaunuparkkialueen pituus x tolppien väli) (Koko alue n. 15m x 22 m)

Tervetuloa meille!

Osoite:

Karviantie 720, 39940 Karvia, Suomi

Hinta / yö:

11 €

Varaaminen

11 € / yö