Kuhmoisten matkaparkki

Matkaparkki on lyhytaikaiseen majoittumiseen tarkoitettu paikka. Parkki soveltuukin hyvin esimerkiksi Kuhmoisten luontokohteista ja -aktiviteeteista nauttivien yöpymiseen. Matkaparkki sijaitsee Kuhmoisten keskustan sataman välittömässä läheisyydessä, kuitenkin omassa rauhassaan paloaseman takana.

Matkaparkista on matkaa Kuhmoisten kansallispuistoon Isojärvelle vain 17 kilometriä ja upealle historiaa täynnä olevalle Linnavuorelle seitsemisen kilometriä. Molempiin kohteisiin pääsee hienosti pyörällä ja autolla.

Kuhmoisten Kuhmurat -maastopyöräreitistön lähtöpaikka sijaitsee alueen reunassa, joten matkaparkkiin saapuneet pääsevät kätevästi hyödyntämään pyöräreitin tarjoamia palveluja ja paikka sopiikin loistavasti maastopyöräilyharrastajien tukikohdaksi. Yöpymällä matkaparkissamme pääset nauttimaan Kuhmoisten alueen maastopyöräreiteistä rennolla otteella ilman kiirettä.

Matkaparkissa on 7 paikkaa. Paikat on merkitty numerokyltein ja spreijauksin. Kahta paikkaa kohden on yksi sähkötolppa, josta molemmat käyttäjät saavat sähkön käyttämällä omia jatkojohtoja. Aja kulkuneuvo siis siten, että myös toinen käyttäjä pystyy vaivattomasti hankkimaan itselleen sähkön.

Yön hintaan sisältyy sähkö, sekajäteastia, ulkohuussi sekä vesipiste, joka löytyy paloaseman lautatarhanpuoleiselta seinältä rakennuksen keskivaiheilta.

Matkaparkkialueelle ei järjestetä talvikunnossapitoa.

Olet lämpimästi tervetullut meille!

Osoite:
Vellahdentie 8, 17800 Kuhmoinen, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen klo. 14 alkaen (ei takarajaa)
Poistuminen klo. 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1 vrk. ennen varauksen alkamista.

Varaaminen

10€ / yö