Kuhmoisten matkaparkki

Kuvaus:
Matkaparkki on lyhytaikaiseen majoittumiseen tarkoitettu paikka. Parkki soveltuukin hyvin esimerkiksi Kuhmoisten luontokohteista ja -aktiviteeteista nauttivien yöpymiseen. Matkaparkki sijaitsee Kuhmoisten keskustan sataman välittömässä läheisyydessä, kuitenkin omassa rauhassaan paloaseman takana. Matkaparkista on matkaa Kuhmoisten kansallispuistoon Isojärvelle vain 17 kilometriä ja upealle historiaa täynnä olevalle Linnavuorelle seitsemisen kilometriä. Molempiin kohteisiin pääsee hienosti pyörällä ja autolla. Kuhmoisten Kuhmurat -maastopyöräreitistön lähtöpaikka sijaitsee alueen reunassa, joten matkaparkkiin saapuneet pääsevät kätevästi hyödyntämään pyöräreitin tarjoamia palveluja ja paikka sopiikin loistavasti maastopyöräilyharrastajien tukikohdaksi. Yöpymällä matkaparkissamme pääset nauttimaan Kuhmoisten alueen maastopyöräreiteistä rennolla otteella ilman kiirettä. Matkaparkissa on seitsemän paikkaa ja autoille on sähköpisteet. Lähimmät vesipisteet löytyvät K-market Kipparilta sekä S-marketilta. Matkaparkissa on 7 paikkaa. Paikat on merkitty numerokyltein ja spreijauksin. Kahta paikkaa kohden on yksi sähkötolppa, josta molemmat käyttäjät saavat sähkön käyttämällä omia jatkojohtoja. Aja kulkuneuvo siis siten, että myös toinen käyttäjä pystyy vaivattomasti hankkimaan itselleen sähkön. Yön hintaan sisältyy sähkö, sekajäteastia ja ulkohuussi. Matkaparkkialueelle ei järjestetä talvikunnossapitoa. Olet lämpimästi tervetullut meille!

Osoite:
Vellahdentie 8, 17800 Kuhmoinen, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.