Konttimäen vanha koulu

Kuvaus:
Saarijärvellä Konttimäen idyllisen kyläkoulun piha-alueella mahdollisuus yöpymiseen. Piha-alueella v. 2022 valmistunut lasten leikkipuisto sekä kuntoilukeskus. Hyötytarhassa voit keväällä keinussa istuen nauttia kirsikka- ja omenapuiden kukkimisesta ja syksyn tullen vapaasti kerätä puiden ja pensaiden satoa. Pihalla grillikatos, joka on vapaasti yöpyjien käytettävissä sekä ulkohuussi ja saunarakennuksessa saunatiloista löytyy vesipiste. Saunoa voit lisämaksusta (alk. 20€/kerta). Kesä- heinäkuussa koululla palvelee myös kesäkioski, josta voit ostaa suolaista tai makeaa syötävää. Lähialueella riittää nähtävää ja koettavaa. Kulhan luonnonsuojelualue on kivenheiton päässä (n. 7 km), lapsille on mieleen Puuhapuisto Veijari (20 km) ja Ähtärin eläinpuisto (56 km). Lisää luontokohteita löytyy mm. Pyhä-Häkin kansallispuistosta (40 km). Lähistöllä myös hyvät metsästysmahdollisuudet, sillä suosittu valtion metsästysalue Kukko-Multia 6617 tarjoaa hyvät metsäkanalintu- ja jänisjahtimaat vain 4 km:n päässä koululta. Saarijärvi-Ähtäri tieltä nro 633 hiekkatietä koululle kertyy 5 km. Tervetuloa meille!

Osoite:
Konttimäentie 513, 43220 Mahlu, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.