Kokkolan Venekerho ry

Kuvaus:
Matkaparkki sijaitsee meren rannalla Kokkolan Venekerhon pienvenesatamassa Ykspihlajan alueella Sahaniemen kärjessä, johon on perille saakka asfaltoitu tie. Sataman sijainti on tuulilta suojainen. Kotisatamassamme sijaitsee myös Meriravintola Wanha Wellamo, jossa voit nauttia lounasta sekä a la carte -annoksista A-oikeuksin (tarkemmat tiedot ja aukioloajat www.wanhawellamo.fi). Wellamon isoilla ulkoterasseilla on mukava nauttia leppoisaa kesäpäivää/-iltaa hyvän ruoan ja juoman parissa. Meriravintola Wellamossa on myös sauna ja palju, joita matkailijat voivat vuokrata. Myös elävää musiikkia on tarjolla silloin tällöin. Alueelle mahtuu isollakin kalustolla, koska paikat sijaitsevat veneiden talvisäilytyskentällä. Kotisatamamme alue on hiekka-/sepelipäällysteinen, mutta meillä löytyy myös nurmikenttää, jossa voi oleilla ja nauttia kesäpäivästä ja katsella lähteviä ja saapuvia veneilijöitä. Alueelta löytyy myös nuotiopaikka. Yön hintaan sisältyy sähkö, vesi ja vierasveneilijöidenkin käytössä olevat palvelut eli WC & suihku sekä pyykkikoneen käyttö (ravintolan aukioloaikana). Rauhallisen kotisatamamme alueella on kameravalvonta. Alueen portti suljetaan yöaikaan ulkopuoliselta liikenteeltä ja alueella on yövartiointi. Saapuminen alueelle ja toimintojen sijainti: -Matkaparkki -paikat sijaitsevat pääportista sisään tullessa heti oikealla (tankkiasemaa vastapäätä). -Vesipiste sijaitsee tankkiaseman yhteydessä ja alueella löytyy myös kotitalousjätteen jätepiste. -Satama-alueella on kylmäasema (pääportista heti vasemmalla), jossa myydään diesel -polttoainetta veneilijöille, mutta toki myös autoilijat voivat siitä tankata. HUOM!! Alueellamme on luonnollisestikin paljon veneliikennettä, jonka vuoksi uiminen kotisataman alueella on kielletty veneilijöiden ja uimareiden turvallisuuden vuoksi (sekä myös terveyssyistä, koska vedessä saattaa olla polttoainejäämiä). Lähimmät palvelut / kohteet: -Kauppa n. 1km (K-market Ykspihlaja, Satamakatu 12), sijaitsee matkan varrella alueelle saavuttaessa. -Uimaranta n. 0,5km (Lahdenperän uimaranta), kotisatamaamme vastarannalla -Ravintola 0km (Meriravintola Wanha Wellamo) kotisataman alueella -Bensa-asema 1,7km (ST1 Koivuhaka, Koivuhaantie 1) -Kokkolan ydinkeskusta n. 5km -valtatieltä E8 kohteeseen n. 5km Tervetuloa!

Osoite:
Sahakatu 16, 67900 Kokkola, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.