Klamilan Sataman matkaparkki

Kuvaus:

Klamilan venesatama on monipuolisen palvelun viihtyisä käyntisatama itärajan tuntumassa. Satama on toiminut sodan aikana laivastomme tykkiveneiden ja muiden aluksien suojasatamana – nykyään se on Virolahden suurin satama, joka pystyy palvelemaan keskikokoisia matkustaja-aluksiakin.

Satamassa on viihtyisä ja rauhallinen matkaparkki karavaanareille. Yön hintaan sisältyy sähkö, vesipiste ja kemiallisen WC:n tyhjennys.

Satama toimii nykyisin myös monipuolisten tapahtumien areenana, ajanvietto- ja
harrastustukikohtana sekä kesäasukkaiden ja kyläläisten kohtaamispaikkana. Sataman ympäristöstä löytyy pururata, frisbeegolf-rata sekä uimaranta. Kesäaikaan kävijöitä palvelee veneilijöiden kioski, sekä viihtyisä kesäravintola Bistro & bar Potkuri (lisätiedot www.bbpotkuri.fi).

Potkurissa vuokralla 2 kpl kajakkeja ja 3 kpl SUP-lautoja hintaan:
2h: 20€ (Lisätunti 10€)
Päivä: (ravintolan aukioloajat) 50€
Vuorokausi: 60 €
Merimelontaan ja kalastukseen soveltuvissa kajakeissa on hyvät tilat varusteille sekä pidikkeet neljälle vavalle. Meiltä myös pelastusliivit ja märkä kengät.

Vuokralla myös 2 kpl maastopyöriä hintaan 10€/tunti, vaikka kauppareissulle tai ympäristöön tutustumiseen.

Satamasta löytyy betoninen veneliuska sekä 15 vierasvenepaikkaa. Klamilan venesatamaan saavutaan helppokulkuista 4,2m syvää valaisematonta väylää pitkin. Väylä poikkeaa 7,3 m syvästä valaistusta pääväylästä. Sataman sijainti on tuulilta suojainen.

Tervetuloa meille!

Osoite:

Kalasatamantie 153, 49860 Virolahti, Suomi

Hinta / yö:

21 €

Varaaminen

21 € / yö