Klamilan Sataman matkaparkki

Kuvaus:
Klamilan venesatama on monipuolisen palvelun viihtyisä käyntisatama itärajan tuntumassa. Satama on toiminut sodan aikana laivastomme tykkiveneiden ja muiden aluksien suojasatamana – nykyään se on Virolahden suurin satama, joka pystyy palvelemaan keskikokoisia matkustaja-aluksiakin. Satamassa on viihtyisä ja rauhallinen matkaparkki karavaanareille. Yön hintaan sisältyy sähkö, vesipiste ja kemiallisen WC:n tyhjennys. Satama toimii nykyisin myös monipuolisten tapahtumien areenana, ajanvietto- ja harrastustukikohtana sekä kesäasukkaiden ja kyläläisten kohtaamispaikkana. Sataman ympäristöstä löytyy pururata, frisbeegolf-rata sekä uimaranta. Kesäaikaan kävijöitä palvelee veneilijöiden kioski, sekä viihtyisä kesäravintola Bistro & bar Potkuri (lisätiedot www.bbpotkuri.fi). Potkurissa vuokralla 2 kpl kajakkeja ja 3 kpl SUP-lautoja hintaan: 2h: 20€ (Lisätunti 10€) Päivä: (ravintolan aukioloajat) 50€ Vuorokausi: 60 € Merimelontaan ja kalastukseen soveltuvissa kajakeissa on hyvät tilat varusteille sekä pidikkeet neljälle vavalle. Meiltä myös pelastusliivit ja märkä kengät. Vuokralla myös 2 kpl maastopyöriä hintaan 10€/tunti, vaikka kauppareissulle tai ympäristöön tutustumiseen. Satamasta löytyy betoninen veneliuska sekä 15 vierasvenepaikkaa. Klamilan venesatamaan saavutaan helppokulkuista 4,2m syvää valaisematonta väylää pitkin. Väylä poikkeaa 7,3 m syvästä valaistusta pääväylästä. Sataman sijainti on tuulilta suojainen. Tervetuloa meille!

Osoite:
Kalasatamantie 153, 49860 Virolahti, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.