Kirjurin Leirintä

Kuvaus:
Kirjurin Leirintä on leirintäalue lähellä Porin sydäntä. Keskusta on vain parin kilometrin päässä leirintäalueesta ja Kirjurin palvelut vielä lähempänä. HUOM! Alueella myös sähköpaikkoja, löydät ne kartalta zoomaalla. Alueeltamme löytyy tapahtumien aikaan 45 majoitusmökkiä ja tarkoitus on alkaa lisäämään mökkikapasiteettia myös tapahtumien ulkopuoliselle ajalle. Sähköistettyjä matkailuajoneuvopaikkoja alueeltamme löytyy noin 200, sähköttömiä ajoneuvopaikkoja noin 100 sekä telttapaikkoja runsaasti. Leiriytyjiä palvelevat alueellamme useat huoltorakennukset, joista löytyvät suihku- ja WC-tilat. Tervetuloa meille!

Osoite:
Kirjurin Leirintä, Kirjurinluodontie, 28100 Pori, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.