Kilen – Kiili

Kuvaus:
Kilens Hembygdsgård i Sideby, Kristinestad. Ett omfattande musei- och kulturområde på en naturskön plats i anslutning till ett gammalt fiskeläge invid Bottenhavets kust. Öppethållningstider muséer och restaurang sommaren 2023. Se www.kilen.fi . Receptionen finns i restaurangen och följer samma öppethållningstider. I dygnspriset ingår: el, WC, dusch, grillplats och vattenpost. Kristiinankaupungin Siipyyssä sijaitseva Kiili on iso museo- ja kulttuurialue. Kiili sijaitsee luonnonkauniilla paikalla vanhan kalasataman tuntumassa Selkämeren rannikolla. Museon ja ravintolan aukioloajat kesällä 2023. Katso www.kilen.fi Ravintola toimii aukioloaikoina vastaanottona. Restaurangen fungerar som reception under öppethållningstiderna. Yön hintaan sisältyy: Sähkö, WC, Suihku, Nuotiopaikka ja Vesipiste.

Osoite:
Kiilintie 90, 64490 Kristiinankaupunki, Suomi

Hinta / yö:
26 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.