Kiinteistö Oy Laulavat Kulkurit

Suljettuna Yksityistilaisuuksiin 18.-20.5.2024 ja 6.-10.6.2024.

Tervetuloa majoittumaan kauniille 1908 rakennetulle maalaismiljöön piha-alueelle Etelä-Pohjanmaan ja Satakunnan rajalle. Piha-alue on kantavaa hiekkapohjaista nurmea, joka kestää myös raskaammalla kalustolla majoittumisen. Piha-alue on laaja ja läpiajettava.

Parkki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien Kt 44 varrella Lauhalan kylässä. Tarjoamme matkaajille valosähkön ja tarvittaessa lämmityssähkön lisähintaan 5€/vrk, ulkosaunan puineen (omatoimisesti lämmitettynä), kemssan tyhjennyspaikan, vesipisteen, ulkohuussin sekä grillipaikan. Vesi tuotetaan lähteestä Lauhavuoren huipulta. Oman väen paikallaollessa myös päärakennuksen tilat ovat käytössä, sekä kesäviikonloppuisin satunnaisesti karaokea ja tanssia uudistetuissa karaoke- ja tanssitiloissa vanhassa navetassa ja suulissa.

Parkki sijaitsee Lauhavuoren Kansallispuiston kupeessa. Puisto on osa Lauhanvuori Hämeenkangas Geoparkia (lauhanvuoriregion.fi), ja sai statuksen UNESCOn ainutlaatuisten geologisten kohteiden verkostossa vuonna 2020. Alueeseen kuuluvat myös Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuisto sekä Hämeenkankaan monikäyttöalue. Lauhavuoren kohteina mm Spitaalijärvi, Kivijata ja pyöräilyreitit. Alue tarjoaa syksyisin rikkaat marja- ja sienimaastot. Jyllinkosken vesialueella on hyvät kalastusmahdollisuudet sitä harrastaville. Pesämäen Moottoriurheilukeskuksessa Honkajoella on mahdollisuus harrastaa esim. kartingia junioreille ja nauttia moottoriurheilun kisahuumasta. Kelkkailijoille kelkkareitti kulkee lähialueella (kelkkareitit.fi). Alueella 24/7 tallentava videovalvonta. Lemmikit pidettävä kytkettyinä ja ulkoilutettava piha-alueen ulkopuolella.

Lähimmät kaupat Honkajoella 14 km, sekä Kyläkauppa Mukkalan Kauppa-auto pysähtyy Kielolehdontien pysäkillä klo 11:00 joka lauantai.

Kiinteistö Oy Laulavat Kulkurit on loppuvuonna 2017 perustettu karavaanariporukan osakeyhtiö, jossa kaikki osakkaat ovat karavaanareita. Nettisivuillamme lisää yhtiöstä www.kioylaku.fi.

Tervetuloa!

Osoite:
Kielolehdontie 2, 38970 Kankaanpää, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen klo. 14 alkaen (ei takarajaa)
Poistuminen klo. 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1vrk. ennen varauksen alkamista

Varaaminen

12€ / yö