Kanavaanari – Vääksyn matkaparkki – Vääksy

Kuvaus:

Vesijärven ja Päijänteen yhdistävän Vääksyn kanavan idylliselle seudulle on valmistunut tämän kevään aikana kaivattu matkaparkki. Jokirannanpuiston maisemissa on 20 paikkaa, joita kaikkia on mahdollista käyttää joko sähköttömänä tai sähköllisenä. 9 paikkaa ovat kooltaan 9m x 2,5m, 11 paikkaa 9m x 4,5m. Paikka ilman sähköä maksaa 15€ vuorokausi, sähköllinen 20€/vrk. Poistumisaika on viitteellinen ja sovittavissa Päijännetalon matkailuinfossa. Haluamme, että teillä on aikaa tutustua myös alueeseen.

Tällä hetkellä sähköllistä paikkaa ei voi varata sovelluksesta, mutta sen voi varata matkailuinfosta numerosta +358 44 7780 680. Palveluihin kuuluvat aina suihku, wc, septipiste ja raikas vesi.

Alue on kesäaikaan eläväinen ja tapahtumarikas. Viereissä Päijännetalossa on matkailuinfo, Suomen vapaa-ajan kalastusmuseo, vaihtuvia näyttelyitä sekä paikallinen panimo ja lähituotemyymälä. Lähistöltä löytyy useita kahviloita ja ravintoloita, tunnelmallinen Vanha Vääksy putiikkeineen, luontopolkuja, piknikalueita ja paljon muuta. Lapsille on tarjolla elämyspuisto, lasten onkipaikka Enskala ja liikennepuisto. Upea Kalmarin uimaranta on kävelyetäisyydellä.
Asikkalan Pulkkilanharjulta alkaa Suomen kauneimmaksi äänestetty maisemareitti, joka kutsuu kanavaanareita.

Tervetuloa tutustumaan Asikkalan kuntakeskukseen Vääksyyn!

Ihanaa karavaanarikesää kaikille!

Rain or shine, it’s caravan time!

Osoite:

Melakuja 4, 17200 Asikkala, Suomi

Hinta / yö:

15 €

 

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.