Kairalan Kajastus

Kuvaus:
Kairalan Kajastuksen matkaparkissa vietät rauhallisen yön hyvien palveluiden äärellä. Yön hintaan kuuluu seuraavat palvelut: – WC- tilat naisille ja miehille – Suihkut miehille ja naisille – Astianpesupaikka – Juomaveden täyttö kantoastiaan – Kemssan tyhjennys kaatoaltaaseen – Ajokaivo harmaalle vedelle – Puhdas vesi letkukelasta – Jätepiste (sekajäte, muovi, pelti, lasi) – Kompressori (renkaiden täyttö) – Tuulilasin pesu + harja – Nuotiopaikka – Käytössä myös trampoliini + keinu. Tervetuloa yöpymään ja huoltamaan itseä sekä ajoneuvoanne. Alueella kameravalvonta. Sosiaalitilat saat käyttöösi numerokoodilla, jonka saat maksun jälkeen varausvahvistuksessa.

Osoite:
Sodankyläntie, 98560 Kairala, Suomi

Hinta / yö:
10 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.