Hotelli Salpa Matkaparkki

Kuvaus:
Hotelli Salpan matkaparkki keskellä Etelä-Karjalaista luontoa. Se on hyvien yhteyksien päässä Lappeenrannan ja Kouvolan välissä, kauniin Kivijärven rannalla. Matkaparkki on asfaltoidulla alueella hotellia vastapäätä sijaitsevalla tontilla. Palveluja ja aktiviteettejä löytyy moneen makuun. Upea luonto, viihtyisät hotellihuoneet, maistuvat ruuat, kuuma kiuas ja poreallas – löytyvät kaikki Salpasta. Meillä vietät laatuaikaa upeassa ympäristössä. Nauti Salpassa luonnon läheisyydestä: patikointi-, pyörä- ja hiihtoreiteistä, omasta uimarannasta, soutelusta Kivijärvellä ja vaikka marjanpoiminnasta ja sienestyksestä. Salpalinjan Salpa-asema ja Svinhufvudin museo ovat kävelymatkan päässä! Matkaparkin yön hintaan sisältyy: Sähkö, wc ja kemssantyhjennys. Olet lämpimästi tervetullut meille!

Osoite:
Junttolantie 3, 54530 Luumäki, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.