Hotelli Kampeli

Kuvaus:
Hotelli Kampeli sijaitsee valtatie 13 varrella, Vetelissä. Hotellin lähettyvillä on liikuntakeskus ja uimahalli sekä loistavat ulkoilumahdollisuudet ympäröivissä maastoissa. Talvisin valaistua ja hyvin hoidettua hiihtolatua on 10 km. Lähin laavu sijaitsee noin 500 m päässä. Pihassa on 5 kpl maksullista matkaparkkia. Yöpymisen hintaan kuuluu sähkö ja vessan käyttö aukioloaikojen puitteissa. Lisähinnasta saatavilla sauna ja suihkut. Hotellissa palvelee maanantaista lauantaihin ravintola. Lounas on tarjolla arkisin klo 11:00–14:00 ja herkulliset à la carte -ruokalistamme annokset ovat saatavilla arkisin klo 14:00 alkaen ja viikonloppuisin aukioloaikojen puitteissa. Aamupala tarjolla arkisin 7:00-9:30 (aamupalavaraukset tehtävä etukäteen) Lisäpalvelut voi tilata numerosta 040 648 4040 Tervetuloa meille!

Osoite:
Lehtisaarentie 28, 69700 Veteli, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.