Hämeensaaren matkaparkki sähköpaikat

Kokoaan suuremmasta Hämeenlinnasta löytyy nähtävää ja koettavaa niin historian- ja kulttuurinnälkäisille kuin upeiden luonto- ja liikuntakohteiden ystäville!

Matkaparkki sijaitsee valtatie 3:n välittömässä läheisyydessä ja sinne on lyhyt ajomatka Hämeenlinnan keskustan rampilta. Matkaparkki sijaitsee uimarannan välittömässä läheisyydessä. Lisäksi alueelta löytyy myös mm. lasten leikkipaikka, ulkoliikuntapaikka sekä koripallo- ja lentopallokentät. Alueella ei ole vartiointia. Alueen pysäköintiä valvoo kaupungin pysäköinninvalvonta. Yksittäisen parkin koko ja mitat: paikan pituus on joko 12 m tai 8 m ja leveys 11,5 – 12 m.

HUOM! Nämä paikat sisältävät sähkön. Löydät alueelta myös sähköttömiä paikkoja, zoomaalla karttaa.

Lähistön palveluita: Hämeenlinnan keskusta noin 500 m, jossa useita ravintoloita ja kauppoja, Kauppakeskus Goodman 450 m. Palanderin talo 1,0 km, Hämeenlinnan taidemuseo 1,2 km, Hämeen linna ja museo Militaria 1,6 km, Sibeliuksen syntymäkoti 1,6 km, Aulangon luonnonsuojelualue 6,6 km, Aulangon näkötorni 7,1, km.

Mitä muuta tehdä Hämeenlinnassa? Täältä löydät kaikki ajankohtaiset vinkit tekemiseen ja näkemiseen Hämeenlinnassa! https://www.hameenlinna.fi/matkailu-ja-tapahtumat/

Meillä Hämeenlinnassa luontokin on ihan lähellä! Suositut retkeilyalueemme Ahvenisto, Aulanko ja Tervaniemi sijaitsevat kaupunkialueella ja Evon retkeilyalueellekin matka taittuu keskustasta noin puolessa tunnissa. Laita reppu selkään ja lähde rohkeasti etsimään omaa luontokokemustasi! Lisä infoa täältä: https://www.hameenlinna.fi/matkailu-ja-tapahtumat/kohteita/luonto/

Tervetuloa!

Osoite:
Uimarintie 2, 13100 Hämeenlinna, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen klo 14 alkaen (ei takarajaa)
Poistuminen klo 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1 vrk ennen varauksen alkamista

Varaaminen

15€ / yö