Hämeenkyrön matkaparkki

Kuvaus:
Tervetuloa levähtämään Hämeenkyröön kauniin Pappilanjoen rannan matkaparkkiin! Hämeenkyrö on pirkanmaalainen, kauniista kulttuurimaisemistaan tunnettu virkeä ja vehreä kunta, joka sijaitsee hyvin saavutettavasti Suomen Kasvukäytävällä VT3 varrella puolen tunnin päässä Tampereelta. Matkaparkista löytyy grillipaikka ja kalastuslaituri. Matkaparkista on kävelyetäisyydellä kalastusmahdollisuus ja alueen kaupalliset palvelut. Tien toisella puolella sijaitsee mm. Frantsilan Kehäkukka kahvila-ravintola ja myymälä. Samasta pihasta voit myös lainata kuntapyöriä kunnan matkailupisteestä maksutta ja pyöräillä vaikka Pappilanmetsän frisbeegolf-radalle. Kuntavierailun aikana voit tutustua tunnetun Mahnalan maisematien tunnelmaan ja vaikkapa sen alueen marjatiloihin. Lisäksi kunnasta löytyy lisänäköaloja kaipaavalle Mannanmäen näkötorni ja lisäkohteita löytyy osoitteesta maisematie.fi. Tämä matkaparkki on ilmainen, eikä sitä tarvitse erikseen varata. Tervetuloa!

Osoite:
Piikainniityntie 2, 39100 Hämeenkyrö, Suomi

Hinta / yö:
1 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.