Evo Parkki

Kuvaus:
Evo Parkki sijaitsee nimensä mukaisesti Evon retkeilyalueen välittömässä läheisyydessä Lammilla, Savijärven tilalla. Evo Parkki tarjoaa rauhaisan ja kauniin paikan asuntovaunullesi/-autollesi, sekä toimivan tukikohdan tutustuessasi Evon retkeilyalueeseen. Evon retkeilyalue mahdollistaa monipuoliset luontoelämykset matkailijoille. Kalastusta, maastopyöräilyä, patikointia, melontaa, kiipeilyä eli jokaiselle jotakin! HUOM! Sähköpaikat löydät kartalta zoomaamalla. Evo Parkki tarjoaa sähköllisiä (max. 2300W) ja sähköttömiä paikkoja. Paikkamaksuun sisältyy aina myös kemsan tyhjennyspiste, yhteiskäyttöinen ulko-wc, grillauspaikka ja uimarannan vapaa käyttö. Tilan pihapiirissä on vesipiste ja suihkumahdollisuus. Erilliskorvauksesta lämmitämme puusaunan. Vuokraamme myös soutuvenettä. Lisätietoja annamme mielellämme evoparkki@gmail.com sekä numerosta 040 350 1977. Tervetuloa! Evo Parkki-”Siellä korpikulmien kätköissä”

Osoite:
Rahtijärventie 454, 16970 Hämeenlinna, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.