Ervastin lomat matkaparkki

Kuvaus:
Ervastin Lomat sijaitsee Kuusamossa kirkasvetisen Muojärven rannalla. Alueen hiekkaranta soveltuu hyvin pienillekkin lapsille. Matkaparkissa on järvinäköala, kota, tilauksesta rantasauna ja savusauna. Kuusamon Visenttipuiston eläinten esittelystä perimme pääsylipun. Paikan päällä oleva kahvila, Visenttipuisto, pieni kotieläinpiha ja lasten leikkipaikka ovat avoinna kesäisin. Ervastin Lomien välittömässä läheisyydessä on Kuusamon Visenttipuisto, jossa asiakkaat voivat nähdä visenttejä eli euroopanbiisoneja. Ervastin Lomien läheisyydessä voi harrastaa muun muassa kalastusta.

Osoite:
Kylmäläntie 17, 93999 Kuusamo, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.