Camping Happy Beach

Matkaparkki avataan taas 01.04.2024. Tervetuloa!

Tervetuloa LOC Nessin matkailualueelle – paikkaan, jossa voit kokea kauniin Oulujärven tarjoamat mahdollisuudet, nauttia luonnon rauhasta ja inspiroitua kestävästä matkailusta.

Vaala tarjoaa upeita mahdollisuuksia matkailuun, lomailuun ja virkistykseen. Meidän alueellamme voit nauttia puhtaasta ja ainutlaatuisesta luonnosta, rikkaista kalavesistä, upeista retkeilymahdollisuuksista, pitkistä hiekkarannoista, monipuolisista luonto- ja kulttuurikohteista sekä laajasta valikoimasta matkailupalveluita. Kannustamme sinua vierailemaan Vaalassa, oli sitten matkasi pitkä tai lyhyt!

Vaalassa sijaitsee Rokua Geopark -matkailualue, joka käsittää kolme upeaa maisema-aluetta: Oulujokilaakson, Oulujärven sekä Rokuan harju- ja dyynialueen. Ja arvaapas mitä? Kaikki nämä alueet ovat osa Vaalaa! Keskustaajamamme sijaitsee Oulujoen niskalla, juuri siinä kohtaa, josta joki lähtee virtaamaan Oulujärveen. Vaalan kunnan alueella sijaitsee lähes puolet koko Oulujärvestä. Lisäksi merkittävä osa Rokuaa ja Rokuan kansallispuistoa ulottuu Vaalan alueelle!

Yleiset saunat käytössä ke, pe ja la klo 18:00-21:00. Alueelle tulossa lokakuun 2023 aikana myös puulämmitteinen saunavaunu/tilaussauna!

Osoite:
Vankkuritie 1, 91760 Vaala, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen klo 14 alkaen (ei takarajaa)
Poistuminen klo 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1 vrk ennen varauksen alkamista

Varaaminen

38€ / yö