Black Caravan

Kuvaus:
Kempeleeseen avattu uusi uniikki matkaparkki! Alueellemme on helppo tulla ja valtatie 4:ltä meille on matkaa noin 2,5 km. Aivan alueen vieressä on myös Shell huoltoasema. Meillä pääset nauttimaan aidon hirsisaunan leppoisista löylyistä ja alueelta löytyy matkailijalle sähkö, WC:t sekä suihkut. Yön hintaan sisältyy sähkö, WC, suihkut ja 2 x saunalippua. Saunaliput oikeuttaa käyttämään Black Saunan palveluita. Black Sauna on Oulun alueen ensimmäinen ympärivuotinen yleinen sauna. Oikea, kunnon puukiuas tarjoilee rentouttavan löylykokemuksen niin kiireisen arjen keskellä kuin rauhallisena viikonloppuna. Saunat: Yleinen hirsisauna puukiukaalla sekä hirsinen varaussauna puukiukaalla. Puku- ja suihkutilat: Naisille ja miehille erikseen. Lisäsaunaliput 5€ / kpl. Tervetuloa meille!

Osoite:
Moottorikuja 2, 90440 Kempele, Suomi

Hinta / yö:
36 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.