Aurantola

Kuvaus:
Tervetuloa Aurantolaan! Aurantolan vaaleansininen kartano sijaitsee ainutlaatuisen, puhtaan luonnon keskellä, kalaisan Karijärven rannalla Jaalassa Kymenlaaksossa. Sen vaiherikas historia tunnetaan jo 1600-luvulta. Historiallinen kartanoympäristö tarjoaa nautittavat puitteet lomalle. Kaunis luonto ja monet hauskat harrastusmahdollisuudet odottavat sinua Aurantolassa. Aurantolan leirintäalue on kauniilla rauhallisella nurmialueella mistä löytyy lähes kaikki palvelut mitä matkailuautolla tai vaunulla liikkuva tarvitsee. Aurantolassa on tilava sauna aivan järven rannassa ja sitä voi vuokrata tunneittain. Tunnelmallisen saunomisen kruunaa pulahdus Karijärven kirkkaisiin vesiin. Aurantola tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet uimiseen, kalastukseen ja muihin vesiaktiviteetteihin jotka tekevät kesälomasta unohtumattoman ja nautinnollisen kokemuksen. Meiltä on mahdollisuus vuokrata kanootteja ja SUP-lautoja joilla voi tutustua Karijärven maisemiin tai lähteä vaikka pidemmälle retkelle. Aurantolasta lähtee melontareitti useiden järvien ja jokien kautta esimerkiksi Verlaan asti. Muita aktiviteetteja ovat pyöräily, rantalentopallo ja muut ulkopelit. Kartanolta voi ilmaiseksi lainata polkupyöriä, pelejä ja palloja. Pyöräillen tai kävellen on rentouttavaa tutustua lähiseudun maalaisidylliin ja kauniiseen, puhtaaseen luontoon. Tule tutustumaan, tervetuloa!

Osoite:
Herransaarentie 34, 47710 Jaala, Suomi

Hinta / yö:
26 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.