Alastaro Circuit matkaparkki

Kuvaus:
Alastaron moottorirata on monipuolinen moottoriurheilukeskus Etelä-Suomessa. Keskeisen sijaintinsa ansiosta meistä on kehittynyt suosittu testi- ja kilparata monenlaiselle moottoriurheilu toiminnalle. Sijaitsemme Varsinais-Suomen Virttaalla, kantatien 41 (Tampere – Nokia – Aura – Turku) ja maantien 213 (Loimaa – Alastaro – Virttaa – Säkylä) varrella. Matkaparkki sijaitsee moottoriradan ala varikolla erikseen rajatulla alueella. Radalla ajetaan lähes päivittäin klo 10-20 erilaisella kalustolla ja radan tapahtumia pääsee seuraamaan katsomosta. Radalla kesällä palvelee kahvio radan aukioloaikoina. Alueella lisäksi mm. polkuautorata polkuautoineen sekä pomppulinnoja perheen pienimmille. Radan ja sen palveluiden lisäksi läheisyydestä löytyy mm. harjualueen upea hiihto- ja retkeilyreitistö, joka on käytössä niin talvella kuin kesälläkin sekä Suomen pisin golf kenttä Alastaro Golf.’ Tervetuloa meille!

Osoite:
Jarno Saarisentie, 32560 Loimaa, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.