Zeppelin sähköpaikat

Kuvaus:
Zeppelin on Kempeleen ja koko eteläisen Oulun seudun tärkein kaupallinen keskittymä ja tapahtumien keskus. Zeppelinistä löytyy Arinan Prisma ja lähes kaikki merkittävät vähittäiskaupan ketjut ja monet paikalliset pienet putiikit ja palvelut ravintoloineen ja kahviloineen. Myös Kempeleen pääkirjasto toimii Zeppelinissä. Zeppelinin matkaparkki sijaitsee Zeppelinin eteläisessä päädyssä lisäparkkipaikalla. Alue on valvottu ja öisin puomeilla suljettu. Matkaparkista on lyhyt kävelymatka Zeppelinin palveluiden pariin, mutta samaan aikaan alue sijoittuu rauhalliseen nurkkaukseen rajautuen metsään. Öisin suljetut puomit pitävät huolen, että alueella ei yöaikaan häiritsevästi ajella. Puomit sulkeutuvat iltaisin klo. 21 ja avautuvat aamulla klo. 6.30 (sunnuntaisin puomit auki klo. 10 – 21). Voit kuitenkin kulkea myös puomin ollessa suljettuna käyttämällä varausvahvistuksesta löytyvää avainkoodia. Matkaparkissa on 8 sähköllistä ja 6 sähkötöntä paikkaa. Löydät sähköttömät paikat kartalta erikseen (zoomaa lähemmäs). Muita palveluita ei matkaparkkialueella ole. Varaukset ja maksut onnistuvat ainoastaan Matkaparkki.com -mobiilisovelluksen kautta. Tervetuloa!

Osoite:
Kiekkotie 1, 90450 Kempele, Suomi

Hinta / yö:
10 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.