Ylänteen tilan matkaparkki

Kuvaus:
Ylänteen tila sijaitsee Juuman kylässä noin 20km Rukalta pohjoiseen. Alueella suosittu retkeilykohde Pieni Karhunkierros, jonne parkilta matkaa noin 400m. Rantaan noin 100m. Alueella yhteinen ulko-WC, grillaus paikka (varaudu omiin grillihiiliin) sekä oleskelu/keittiötila (jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja käyttövesi) aitta-majoittujien kanssa. Yön hintaan sisältyy WC, oleskelutila, grillipaikka ja vesipiste. Mahdollisuus vuokrata myös rantamökki tai erillinen kesäasuttava aitta huone. Lisämaksusta varattavissa perinteinen puulämmitteinen pihasauna 30€/ 1 tunti. Pyykinpesu mahdollisuus 8€/kone. Tilalla lisäksi mahdollista päästä ratsastamaan sekä varattavissa perinteistä kuppaus hoitoa. Tutustu; https://ylanteentila.com. Tiedustelut numerosta: 050 383 9801. Lämpimästi tervetuloa! Saapuminen: klo 14 alkaen (ei takarajaa) Poistuminen: lähtöpäivänä klo 12 mennessä,

Osoite:
Juumantie 125, 93850 Kuusamo, Suomi

Hinta / yö:
13 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.