Wiikki majatalo

Kuvaus:
Wiikin Majatalo on alunperin vanha metsäliiton metsäkartanon talli/navetta rakennus, joka on rakennettu matkailu käyttöön caravan alueineen 90-luvun alussa. Wiikki sijaitsee aivan E4-tien varrella keskellä Suomea ja noin 15km Viitasaarelta pohjoiseen. Kesäkahvila on lettukahvila, josta saa makeita ja suolaisia lettuja sekä mm.Wiikin omat munkit. Kesä kirppis ja -näyttely navetan ylisillä on avoinna juhannusviikosta heinäkuun loppuun. Pihapiirissä palvelee myös tilausravintola Kartano Wiitatupa erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa. Yön hinta sisältää valosähkön, vesipisteen ja WC:n käytön. Pientä korvausta vastaan on mahdollista saada maittava aamupala ja iltapala autoon, lisäksi suihku ja saunatilat lisähinnasta. Hinnat alla: -Suihku 5€/hlö -Sauna 25€/tunti -Aamupala 15€ / aikuinen & 7,5€ / lapset 4-12 v. klo 8-10 -Kevyt iltapala 15€ / aikuinen & 7,5€ / lapset 4-12 v. Olet lämpimästi tervetullut meille!

Osoite:
Kokkolantie 16b, 44500 Viitasaari, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.