Vojakkalan lava

Kuvaus:
Vojakkalan Valppaan matkaparkki sijaitsee Vojakkalan lavan pihapiirissä. Pihapiiriä ympäröi kaunis maalaismaisema peltoaukeineen ja järvimaisemineen. Sijainti on rauhallinen, mutta lähellä isoja teitä. Lapsiystävällinen uimaranta sijaitsee n. 500m päässä. Uimarannalta löytyy myös WC, joka käytössä. Lavan pihasta löytyy ulkokuntoilulaite. Vojakkalan lavalla järjestetään kesäaikaan viikonloppuisin erilaisia tapahtumia mm. Tanssiksi- ja Asahi tunteja (perjantai-iltaisin pihassa klo 17:30-19.30), lavatansseja ja kahviloita. Tarkempia tietoja löytyy www.vojakkala.fi sekä Facebook ja Instagram Vojakkalan lava. Tervetuloa meille!

Osoite:
Vojakkalantie 113, 12950 Loppi, Suomi

Hinta / yö:
6 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.