Vidnäsin kartano sähköpaikat

Kuvaus:
Vidnäsin kartanon camping alue tarjoaa hyvät puitteet lyhyelle tai pidemmällekin pysähdykselle. Kaunis ja rauhallinen alue järvenrannalla uintimahdollisuudella. Helppo tulla 5-tieltä Lusi/Paaso rampista 3km opastettu reitti. Paikka auki ympärivuoden. Alueella kotieläimiä, leikkipaikka, ulkoilumahdollisuus ja kesäravinteli. Huoltorakennus Riemuriihen yhteydessä jossa WC, suihku ja kemiallisen WC:n tyhjennys, nämä toiminnassa vain kesäkaudella. Jokisauna (n.8hlö) varattavissa erikseen ympärivuoden. Lisätietoja alueesta www.vidnasinkartano.fi Paikkojen koot: Paikka nro.1 4x18m ja paikat nro. 2-4 minimissään 5x6m. Tervetuloa!

Osoite:
Viquatie 2, 19210 Heinola, Suomi

Hinta / yö:
24 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.