Tuomirannantien matkaparkki sähköpaikka

Kuvaus:
Todella rauhallinen paikka hyvällä sijainnilla kasitien varrella (n. 4km päässä). Tilava parkki, johon mahtuu isollakin kalustolla esimerkiksi bussilla. Parkkiin mahtuu hyvin myös asuntovaunun kanssa. Alueella markiisien käyttö sekä grillaaminen sallittua. Myös teltan kanssa yöpyminen sallittua. Alueella on WC-kasetin tyhjennysmahdollisuus ja ohje tähän toimitetaan varausvahvistuksessa. Talviaikaan pysäköinti auratulle alueelle punaisen pikku rakennuksen läheisyyteen, vaikka numeroita ei näkyisi. Kohteessa saatavilla myös paikkoja ilman sähköä. Löydät nämä paikat kartalta. Tervetuloa meille!

Osoite:
Tuomirannantie 46, 66160 Laihia, Suomi

Hinta / yö:
12 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.