Tapionniemen kyläkartano

Kuvaus:
5-tien varrella sijaitseva Tapionniemen Kyläkartanon matkaparkki tarjoaa rauhallisen levähdyspaikan. Pyhä-Luostolle matkaa noin 20 km ja Kemijärvelle 25 km. Iso parkkipaikka, mahdollistaa isojenkin matkailuautojen kääntymisen pihassa. Kesäkahvila avoinna joka päivä klo 10-17. Yön hintaan sisältyy matkaparkki, puhdas vesi sekä ulkohuussi. Kyläkartanon auki ollessa voi käyttää myös sisä WC:tä. Pihalta löytyy myös lapsille leikkipaikka ja grillikota. Grillikodan käytössä vapaaehtoinen maksu. HUOM! Alueella myös sähköpaikkoja ja löydät ne kartalta zoomaalla. Meillä voit ottaa makoisat löylyt pihasaunassa. Suihkun, saunan ja pyykinpesupaikan voit varata itselle pienellä lisämaksulla 5€ / hlö. Kemijoen rantaan matkaa 500 m, missä kyläseuran omistama laituri ja pieni laavu. Tiedustelut lisäpalveluista: Puh: 040 963 8000

Osoite:
Sodankyläntie 2331, 98350 Kemijärvi, Suomi

Hinta / yö:
13 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.