Seikkailuapinoiden majatalo

Kuvaus:
Vasaraperän vanha koulu on remontoitu ja tarjoaa nyt majatalon lisäksi muutamia matkaparkkipaikkoja karavaanareille. Sijaitsemme Kuusamon ja Posion puolivälissä viiden minuutin päässä Kitkajärven rannasta kauniin luonnon keskellä 81-tien varrella. Meiltä on helppo tehdä päiväretkiä esimerkiksi Pienelle Karhunkierrokselle ja Riisitunturille. Majatalon piha on vartioimaton, mutta suojainen pihapiiri, jossa mahtuu kääntymään isommallakin yhdistelmällä. Noudatamme kestävän matkailun periaatteita ja toivomme myös vierailijoidemme kunniottavan luontoarvoja. Yön hintaan sisältyy sähkö, vesipiste, suihku, WC ja kota missä on mukava paistaa esim. makkaraa. Lisämaksulliset palvelut alla. Olemme avoinna päivittäin tilauksesta, joten jos haluat esim. saunoa soitathan etukäteen 040 770 9874! Lisäpalveluiden maksu onnistuu käteisellä, kortilla tai laskulla paikan päällä. – Puulämmitteinen iso sauna 8€ / h / hlö tai 20€ / h / vaunukunta – Pyykinpesu sisältäen kuivauksen 8€ / kone – Ruokailut ennakkotilauksesta: Perus aamupala (10€), runsas maalaisaamiainen (19€), lounas (12€), päivällinen (15-45€), välipala (8€). – Iso moderni liikuntasali liikuntavälineineen 20€ / h / vaunukunta – Opastuspalveluita lähialueiden luontokohteisiin ja retkeilyvälineiden vuokrausta, pyydä tarjous! – Lastenhoitopalvelu 20 € / tunti esim. vanhempien rentoutuessa saunassa Tilauksesta useita erilaisia aktiviteetteja Olet lämpimästi tervetullut meille!

Osoite:
Rovaniementie 227, 93680 Kuusamo, Suomi

Hinta / yö:
31 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.