Ruskorannan Leirintä / Härmäin Invalidit ry

Kuvaus:
Alue avoinna jälleen 01.05.2023 alkaen. Mäntykankaalla sijaitseva kirkasvetisen hiekanotosta muodostuneen lammen rannalla turvallinen perheleirintäalue. Lapsille leikkipuisto ja suosittu lautta. Lähistöllä kulkee myös vaelluspolkuja. Hiljaisuus klo 23 ja julkinen alkoholinkäyttö kielletty. Lähimpään kauppaan n. 9 km ja PowerPark-huvipuistoon 10 km. Puulämmitteiset itselämmitettävät saunat miehille ja naisille klo 19 jälkeen. Paikan osoite on Haaruskankaantie 198 A 62300 Kauhava. Yön hintaan sisältyy sähkö, kemiallisen WC:n tyhjennys, suihku, vesipiste, keittiö, sauna, WC ja grillikota. Tervetuloa meille!

Osoite:
Haaruskankaantie 216, 62300 Härmä, Suomi

Hinta / yö:
31 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.