Pytkyn matkaparkki

Kuvaus:
Pytky Cafe & Parttio Bistro sijaitsee Naamankajärveen yltävällä upealla tontilla. Meillä on yleinen uimaranta ja venevalkama. Yön hinta sisältää paikan sekä wc- tilojen käytön. Meiltä vuokrattavissa AuroraHut igluvene, mikä sisältää yksityisen rannan käytön. Tynnyrisauna kuuluu AuroraHut majoitteen hintaan, muuten saunan vuokraus maksaa 35 euroa/tunti. Vuokraamme Sup-lautoja ja soutuvenettä 30 euroa tunti. Kahvilasta saa varata aamupalan hintaan 10 euroa/henkilö (kahvi, täytetty sämpylä, smoothie ja Pytkyn munkki), muutoin kahvilan aukioloajat mukailevat sesongin ja lomaviikkojen kävijämääriä. Kesällä olemme auki ainakin pe-su. Tilausravintolasta voi varata tilan ja ruokailun milloin vain, minimihenkilömäärä on 10 ihmistä. Tervetuloa meille!

Osoite:
Syötekyläntie 382, 93280 Pudasjärvi, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.