Pilpalan koulu

Pilpalan Koulu on 2023 lopetettu peruskoulu, mikä on vuokrattu Pilpalan Kyläyhdistykselle. Rakennuksen piha sijaitsee Pilpalan keskustassa, kauniiden peltojen ja pienen Kuuslammin rannalla. Kaksi parkkipaikkaa ovat esteettömästi ylhäällä hiekka tasanteella.

Sijainti on heti sisääntulon vieressä. Näkymä on pelikentälle ja puiden takana pilkottaa Kuuslammi. Koulun takana on lisäksi yksi sähköpaikka.

Koululla toimii talvisin seurakunnan kerhoja, partio, jooga ja kahvio, sekä Katanuran yritys. Kesällä perjantaisin kesätori, missä myydään paikallisia tuotteita.

Koulu sijaitsee risteyskohdassa Kanta-Hämeessä Lopella, Pilpalan keskeisellä paikalla.

Etäisyydet:

Läyliäinen 12km
Loppi kirkonkylä 14km
Karkkila 14km
Räyskälä 20km

Pihalla on monipuolinen liikunta mahdollisuus, iso hämähäkkikeinu, vaijeriliuku, kiipeilyteline, päällystetty pelikenttä ja hiekkakenttä leikkejä ja pelejä varten. Pihalta rajoitettu näkymä Kuusilammeen. Sisällä myös erikseen vuokrattavia tiloja, liikuntasali ja juhlatiloja.

Lähistön muita palveluita: Kesäkahvila Café Lättis, Pelto-Seppälän kyläpuoti, Mulli ja Mallas-ravintola(rajoitettu aukiolo) Pirteeks BootCamp liikuntakerho (n.6km), Komion Luonnonsuojelualue n.6km. Kylään voi tutustua myös omatoimisesti kävellen kierrettävässä Pilpala-Hunsalan kylä kierroksessa, CityNomadissa.

Kaikki alueen palveluiden yhteystiedot ja varaukset Koulun tiloihin:
Pilpalan kylät ry (yhdistysavain.fi)”

Tervetuloa!

Osoite:
Hunsalantie 3, 12750 Pilpala, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen klo 14 alkaen (ei takarajaa)
Poistuminen klo 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1 vrk ennen varauksen alkamista

Varaaminen

10€ / yö