Pikkaraisen Väki

Kuvaus:
Matkaparkki sijaitsee Kuusamossa keskellä kaunista ja rauhaisaa luontoa, vanhan koulun piha-alueella jossa toimii myös majatalo sekä kotieläinpiha. Kohteessa on mahdollista saunoa ja käydä suihkussa lisämaksusta. Tulevaisuudessa palveluja on monipuolisemmin. Parkit sijaitsevat eri puolilla tonttia ja ovat tilavia, joten oma rauha on taattu! Toki ihmiset ja eläimet tekevät oman elämänsä, mutta pääsääntöisesti paikka on rauhallinen. Iivaara mistä löytyy mahtavat retkeily maastot sijaitsee 10 km päässä. Ympäristössä on paljon kalaisia järviä, marjaisia metsiä ja 3 kansallispuistoa on alle 100 km päässä. Oulangan, Hossan sekä Riisitunturin kansallispuistot. Pihassa on 4g masto ja datayhteydet pelittää loistavasti. Yön hintaan sisältyy sähkö, WC, vesipiste ja nuotiopaikka. Tervetuloa yhteisölliseen matkaparkkiimme!

Osoite:
Pikkaraisentie 156, 93999 Kuusamo, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.