Oronmyllyn loma- ja kurssikeskus

Kuvaus:
Hei, Oronmyllyn matkaparkki on suljettu 27.11.2022 – 17.02.2023. Huom Oronmyllyssä on myös sähköllisiä paikkoja, löydät ne kartalta! Oronmylly sijaitsee Parikkalan Särkisalmella, kirkasvetisten lampien ja korkeiden harjujen tuntumassa. Etelä-Karjalan ainutlaatuinen luonto tarjoaa mahtavan ympäristön retkeilijöille, hiihtäjille, matkailijoille tai muuten vain luonnonrauhaa etsiville. Alueella on kolme frisbee-koria, kota, kaksi saunaa lammen rannalla ja noin kilometrin päässä laavu. Oronmyllyltä voi vuokrata kävelysauvat, lumikenkiä ja kaksi kanoottia tai vaikkapa saunan yksityiskäyttöön. Tapahtumien aikaan mahdollisuus ruokailemiseen ja saunomiseen. Yön hintaan sisältyy wc, vesipiste, kemssantyhjennys ja suihku. Tervetuloa meille!

Osoite:
Oronmyllyntie 246, 59310 Parikkala, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.