Nummenkylä Ry

Kuvaus:
Nummenkylän matkaparkki sijaitsee rauhallisella paikalla järven rannalla. Voit pulahtaa uimaan laiturilta ja uimaranta on lapsiystävällinen. Kohteessa myös kesäkahvila (Avoinna 05.06.- 05.08.2022) , josta voit ostaa erinäisiä herkkuja klo. 13-18. Lisämaksusta mahdollisuus vuokrata pihasaunaa hintaan 50€/krt. Pihasaunavarauksen voi tehdä sähköpostilla nummenkylary@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 050 5249641. Saunan avaimen voi lunastaa ja maksun suorittaa vain kahvilan aukioloaikana klo 13-18. Kahvilassa on korttimaksupääte. Tervetuloa meille!

Osoite:
Hämeen Härkätie 4151, 14370 Hämeenlinna, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.