Nivalan matkaparkki

Kuvaus:
HUOM! EI TALVIKUNNOSSAPITOA! Kunnon taukopaikan tarjoaa NIVALAN Matkaparkki. Hintaan sisältyy sähköpaikka, vesipiste, harmaaveden tyhjennyspaikka. Matkaparkki on aidatulla alueella. Ja kun ei ole mikään kiire jatkaa matkaa, niin voitte rentoutua Liikuntakeskus Uikossa. Käy keilaamassa tai kuntosalilla, viihdy valoisassa uimalassa ja syö hyvin. Ulkona voit vapaasti harrastaa korista, tennistä tai jalkapalloa. Kesällä 2021 valmistuva komea skeittipuisto tarjoaa haasteita vaativallekin harrastajalle. Pyssymäen ulkoliikuntakeskus on 9 kilometrin päässä kuntoportaineen ja kävely- ja pyöräilyreitteineen. Ja jos haluat pelata golfia, täysimittainen, upea golfkenttä odottaa sinua vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Jos luovan hulluuden kaipuu polttelee rinnassa, ajat kymmenessä minuutissa Grazylandiaan ihmettelemään Eiffel-tornia ja Kiinan muuria. Siellä kohtaat myös Marilyn Monroen ja Charlie Caplinin. Katso Uikon aukioloajat nettisivuilta. Uikon Taikaa 2022 tapahtumaan alennus matkaparkkikävijöille. Lisätiedot: https://www.uikontaikaa.fi/matkaparkki/

Osoite:
Vesitie 2, 85500 Nivala, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.