Matkaresta – mainio matkaparkki sähköpaikat

Tervetuloa Matkarestaan! Matkaresta on mukava, lyhytaikaiseen leiriytymiseen tarkoitettu paikka Lapuan keskustan tuntumassa. Meiltä on hyvät yhteydet kaupungin monipuoliseen tarjontaan aina ostospaikoista luontokohteisiin ja kulttuurikokemuksista takaisin tien päälle.

Yön hintaan sisältyy: Sähkö, WC, inva- WC, suihku, vesipiste ja kemssantyhjennys.

HUOM! Alueella on myös sähköttömiä paikkoja hintaan 11€ / yö. Löydät ne kartalta.

Lapua on sekä urbaania energiaa että luonnon rauhaa. Matkailijalle Lapua on monipuolinen ja mielenkiintoinen kohde, joka tarjoaa kulttuuria, aktiviteetteja, luontoelämyksiä ja tapahtumia koko perheelle.

Meillä on mistä valita:

Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Lapuanjoen rannalla, entisen patruunatehtaan alueella sijaitseva Vanha Paukku toimii tätä nykyä ainutlaatuisena kulttuuri- ja yrityskeskuksena. Teatterit, museot, Taidemuseo, museokauppa, Lapuan Kankurien tehtaanmyymälä sekä lukuisat tapahtumat kutsuvat kokemaan elämyksiä. Vanha Paukku toimii myös jokilaiva m/s Koivulehden kotilaiturina.

Simpsiö:
Talvella laskettelua ja murtomaata! Läntisen Suomen suurimmassa monirinteisessä laskettelukeskuksessa kumpikin onnistuu. Kesäisin Simpsiö houkuttelee helppokulkuisille luontoreiteilleen sekä frisbeegolfradalle. Kesällä 2022 uutuutena ovat alamäkipyöräilyreitti Simpsiö Bike Park ja uimaranta.

Jokilaakson matkailupuutarha:
Upea puutarhamatkailukohde on aivan Lapuan keskustassa. Hyötykasvien näytealue on yksi Suomen suurimmista hyötykasvien näytepalstoista. Kaikki puistossa olevat kasvit on varustettu nimikyltein. Pienten vieraiden ilona on kotieläimiä. Jokirannassa voi kalastaa, ruokkia sorsia ja paistaa vaikka makkaraa.

Lapuan tuomiokirkko:
Tiekirkkona toimivassa tuomiokirkossa on Suomen suurimmat urut ja paikalla opas kesä-heinäkuun ajan.

Varaa reilusti aikaa Lapualla oleskeluusi: meiltä on lyhyt matka PowerParkin huvipuistoon ja Ähtärin eläinpuistoon.

Katso tapahtumat: www.lapua.fi

Lapuan ottaa lämmöllä vastaan vieraansa. Tervetuloa!

Osoite:
Kustaa Tiitun tie 12, 62100 Lapua, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen alkaen klo. 14 (ei takarajaa)
Poistuminen klo. 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1vrk. ennen varauksen alkamista.

Varaaminen

16€ / yö