Matkaparkki Espoo

Kuvaus:
Matkaparkki sijaitsee Espoon Koskelossa hyvien kulkuyhteyksien (kehä 3, Tampereen moottoritie, Turun moottoritie) varrella. Alue on rauhallinen ja turvallinen, ohikulkua ei ole käytännössä ollenkaan. Juvanmalmin supermarketit kahden kilometrin päässä. Matkaparkin vierestä pääsee bussilla ja junalla Helsingin keskustaan alle tunnissa. Itsepalveluna perinteinen puusauna hintaan 5€/henkilö. Sähkö ja WC ovat vasta rakenteilla. Paikkojen koot: Paikat 1-11 6×11 metriä Paikat 12-15 6×13 metriä Paikka 16 9×13 metriä Paikat 17-19 6×13 metriä, erittäin kantava pohja raskaammalle kalustolle Paikat 20-24 6×9 metriä Tervetuloa!

Osoite:
Viiskorventie 1, 02920 Espoo, Suomi

Hinta / yö:
14 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.