Mäntyharjun matkaparkki

Kuvaus:
Mäntyharjun matkaparkki sijaitsee 5km Mäntyharjun keskusta ja muutaman sadan metrin päässä Taidekeskus Salmelasta. Viereinen tie johtaa Voikosken ohi Repoveden kansallispuistoon. Lähistöltä löytyvät myös Voikosken ja Nurmaan tanssilavat. Myös Mäntyharju – Repovesi-reitti kulkee parkin läheisyydessä. Alueella on iso hiekkapiha, joten tilaa on hyvin. Yön hintaan sisältyy valosähkö ja sähköpistoke on normaalilla pistorasialla. (Samassa pihapiirissä sijaitsee teollisuus/varastohalli.) Tiedot: Saapuminen: klo 14 eteenpäin Poistuminen: lähtöpäivän klo 12 mennessä. Tervetuloa!

Osoite:
Raita-ahontie 8, 52700 Mäntyharju, Suomi

Hinta / yö:
10 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.