Maaseutuhotelli Hirvikoski matkaparkki

Kuvaus:
Hirvikosken maaseutuhotelli ja hostelli sijaitsee luonnonkauniin Lestijoen rannalla, Toholammin Sykäräisen kylässä. Matkaparkissamme pääset nauttimaan rauhasta ja kiireettömästä tunnelmasta. Suuri terassimme on suosittu oleskelupaikka kesäisin. Halutessasi pääset pulahtamaan raikkaaseen Lestijokeen uimapaikalta hotellimme tuntumasta. Yön hintaan sisältyy: Sähkö, vesipiste, kemiallisen WC:n tyhjennys, suihku, WC ja nuotiopaikka sis. puut. Meillä on myös neljä erilaista saunaa ja kaikki ovat matkailijoiden käytettävissä. Saunan hinta on 5€ / vaunukunta. Saunan varaukset puh. 040 090 2080. Tervetuloa meille!

Osoite:
Tornikoskentie 50, 69410 Toholampi, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.