Lehtoniemen matkaparkki

Kuvaus:
Lehtoniemi on Pohjois-Pielavedellä sijaitseva yksityinen puutarha, joka on kesäkaudella auki arkipäivisin klo 12-18 ja sunnuntaisin klo 13:30-20:00. Puutarhamme on syntynyt kotimme kaunistukseksi ja vieraittemme iloksi. Kahvilan antimia voit nauttia valintasi mukaan aamu-, päivä-, ilta- tai hillokellarin terassilla. Lettuja tai vohveleita paistamme kellarin täyttein. Vene vie soutajan kalaan ja sauvat saattelevat kuntoilijan metsälenkille. Puuhakkaille löytyy tekemistä kukkapenkeistä, käsitöistä ja musiikista. Tai voi vain katsella järven sineä ja kuunnella hiljaisuutta. Yön hintaan sisältyy valosähkö, ulkohuussi, sauvat, soutuvene sekä sauna. Paikkaan ei sovi prosentit eikä promillet. Lapset, koirat ja kissat ovat tervetulleita (meillä kaksi lemmikkilehmää ja koiraa). Sauna lämpiää päivittäin ja uimaan pääsee laiturilta. Jos tulet meille isolla kalustolla on hyvä peruutustaito kullanarvoinen. Lehtoniemen puutarhan kotisivuilta löydöt enemmän tietoja meistä: www.lehtoniemipuutarha.eu Tervetuloa!

Osoite:
Suursaarentie 108, 72840 Pielavesi, Suomi

Hinta / yö:
17 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.