Kolme Ankkuria sähköpaikat

Kuvaus:
Sataman yhteydessä sijaitseva Kolme Ankkuria Matkaparkki tarjoaa asiakkailleen upeat ulkoilumahdollisuudet Geopark maisemissa. Uimaranta sijaitsee parkin välittömässä läheisyydessä ja myös Imatran Kylpylän palvelut ovat kävelymatkan päässä. Lammassaaresta löytyy myös 2 kappaletta grillikotia/laavuja. Kahvila-Ravintola Kolme Ankkuria sijaitsee matkaparkkia vastapäätä ja sieltä löytyvät wc-tilat sekä sauna- ja suihkumahdollisuus. Sataman alueella on useita vesipisteitä mm. F-laiturin päässä, talvisäilytysalueella sekä Kolmen Ankkurin alapihalla. Yön hintaan sisältyy: Sähkö, WC, vesipiste, suihku, sauna ja kemiallisen WC:n tyhjennys. Huom! Alueelta löytyy paikkoja myös ilman sähköä, löydät ne kartalta hintaan 20€ / yö. SAUNAVUOROT: Naiset: Ma-La klo 18:00-19:00 (Su 17:00-18:00) Miehet: Ma-La klo 19:20:00 (Su 18:00-19:00) Ps. Voit myös varata saunan yksityiskäyttöön lisämaksusta. Matkaa 6-tieltä Kolmen Ankkurin Matkaparkkiin on noin 4 kilometriä, parkin sekä sataman löytää helposti ’Satama’-kylttejä seuraamalla. Imatran kylpylä sijaitsee aivan matkaparkin lähistöllä tarjoten asiakkailleen erilaisia palveluita. Alueella myös elämysvuokraamo Tuplakasi, joka tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja. Kesäisin tunnin välein (5.6.2022 alkaen) Kolmen Ankkurin alapihalta lähtee bussi (numero 5), joka vie Imatran keskustaan, jossa mahdollisuus tutustua mm. Imatran kuohuvaan koskeen. Yksittäisen parkin koko on noin 6×9 metriä, sisältäen pienen nurmialueen. Meiltä kannattaa kysyä myös saunaa, saunan lämmitämme tilauksesta ja käytämme siihen varauskalenteria. Tervetuloa meille!

Osoite:
Venemestarinkuja, 55420 Imatra, Suomi

Hinta / yö:
26 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.