Karsanlahden matkaparkki

Kuvaus:
Karsanlahden matkaparkki on mukavan rauhallisella alueella. Karsanlahti on kylä Lapinlahden itäosassa. Kyläkeskuksesta on matkaa Varpaisjärven taajamaan n. 20 km ja Korpijärven kesäteatteriin 8 km. Vesistöjä Syväri, Karsajärvi ja Atronjoki. Niissä rantaviivaa yhteensä noin 40 km. Järvet ovat puhdasvetisiä ja kalakannat runsaita, joten kalastusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Syvärin rannalla on kylän yleinen uimaranta. Kylätalon tiloissa toimii myös kotikonditorio, mistä saat maittavia leivonnaisia makeasta suolaiseen. Kylätalolla iltaisin toimintaa mm. karaokea ja biljardia. Yön hintaan sisältyy paikka ja kota. Tervetuloa meille!

Osoite:
Karsanlahdentie, 73810 Nilsiä, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.