Kärkkäinen Ylivieska

Kuvaus:
Tervetuloa Ylivieskaan! Kärkkäisen pihalta löytyy 6 tilavaa paikkaa matkailijoille sähköllä. Sähkötolppaan saat avaimen avainboxista, mihin saat koodin varauksen tehtyä. Ylivieskan Kärkkäinen lukuisine erikoisliikkeineen tarjoaa täyden palvelun tavaratalon. Sijainti on paraatipaikalla aivan Ylivieskan keskustan tuntumassa. Meiltä löytyy kattava valikoima tuotteita karavaanareille ja ravintoloita nälkäisille, tule ja tutustu tarkemmin. Olemme avoinna: Ma – La 08:00-21:00 Su 10:00-18:00 Poikkeavat aukioloajat kesällä: 24.06.2022 avoinna 08:00-12:00 25.06.2022 SULJETTU TIEDOT Saapuminen: Klo. 14 eteenpäin (ei takarajaa) Poistuminen: Lähtöpäivänä klo. 12 mennessä Peruutukset: Ilmainen peruutus 1vrk ennen varauksen alkamista. Tervetuloa meille!

Osoite:
Ollilanojankatu 2, 84100 Ylivieska, Suomi

Hinta / yö:
9 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.