Joroisten Wanha Selli

Kuvaus:
Tervetuloa viihtymään Joroisten Wanhan Sellin matkaparkkiin keskelle Joroisten kirkonkylää palveluiden äärelle. Kuten kuvista näet meille mahtuu hyvin tulemaan isommallakin kalustolla. Bussi tai asuntovaunu mahtuu parhaiten paikoille 1 ja 4. Joroisten Wanhan Sellin kiinteistössä toimii pizzeria josta voi maukkaiden ruokien lisäksi hakea vettä, sekä käsityötarvike- ja lahjatavaraliike Riikka-Piikka. Avainpiilojen alla olevassa laatikossa on jatkojohtoja ja postilaatikossa Joroisten karttoja sekä matkailuesitteitä. Maksun jälkeen saat koodin avainpiiloon, mistä löydät avaimen sähkötolppaan. Yön hintaan sisältyy sähkö ja vesipiste. Tervetuloa meille!

Osoite:
Joroistentie 2, 79600 Joroinen, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.