Hotelli Kaustinen

Kuvaus:
Matkaparkkimme sijaitsee rauhallisella paikalla hotellin piha-alueella, Perhonjoen rannassa. Matkaparkin vieressä uimapaikka hiekkarannalla, retkeilyreittejä, sekä kävelyetäisyydellä Kaustisen keskustan palvelut. Yön hintaan sisältyy sähkön lisäksi hotellin sauna-osaston ja kuntosalin käyttö hotellin aukioloaikojen puitteissa. Lisämaksusta mahdollisuus hotelliaamiaiseen, hotellin aukioloaikojen puitteissa. Hotelliaamiaisen hinta 8€/hlö. Hotellin yhteydessä toimiva Pajalan Korjaamo yrittäjineen tarjoaa jäsenkorjauspalveluita, lihasten huoltoa ja kauneudenhoidon palveluita. Tervetuloa meille!

Osoite:
Pajalantie 24, 69600 Kaustinen, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.