Hartsa-parkki

Kuvaus:
Hartsa-parkki sijaitsee rauhallisella Harjunpään alueella lähellä luontoa, sekä Porin keskustan pelveluita, johon matkaa on noin 8,5km. Karkea sorapohjainen alue, jossa tilavat paikat, saunamahdollisuus, kemiallisen WC:n tyhjennys sekä vesipiste. Paikat 4-6 soveltuvat isolle matkailu-/linja-autolle. Muita lähialueen palveluita ovat Helmerin kyläkauppa (700m), S-Market Lukkarinsanta (5,5km), kirkasvetinen louhosuimaranta Ankkalampi (1,9km) sekä Yyteri (31km). Pihasauna varattavissa 20€/h. Kysy lisää: 044 0180166 Tervetuloa meille!

Osoite:
Kullaantie 4, 28260 Ulvila, Suomi

Hinta / yö:
6 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.