Hakojärven Matkaparkki sähköpaikka

Kuvaus:
Hakojärven Matkaparkki sijaitsee Hakojärven koulun yhteydessä valtatie 18 varrella Etelä-Pohjanmaalla, Alavudella. Tuurin Kyläkauppaan on matkaa 11,5 km ja Ähtärin eläinpuistoon 17,5km. Hakojärven koulun ”yläkentällä” sijaitsevat paikat nro 1 & 2 koulurakennuksen päädyssä ja koulun ”alakentällä” ovat paikat nro 3 & 4. Saatavilla myös sähköttömiä paikkoja (erillinen ilmoitus kartalla, jonka löytää zoomaamalla karttaa). Huom! Kulku ala- ja yläkentille eri liittymistä! Katsothan tarkasti aluekartan ennen alueelle tuloa. Junarata sijaitsee koulun lähistöllä mutta junia kulkee harvakseltaan vain muutaman kerran päivässä. Pitkällä yhdistelmällä on kätevintä ajaa alakentälle paikoille nro 3&4. Kyseiset paikat sijaitsevat asvaltilla luistelukaukalon ja matonpesupaikan välissä. Alakentän matonpesupaikka on vuokrattavissa kesäisin ja jalkapallokentällä pidetään ilmaista jalkapallokerhoa maanantaisin ja perjantaisin heinäkuun ajan. Alueella sijaitsevat kota, kuntoportaat, monitoimikenttä, leikkikenttä sekä jalkapallokenttä ovat vapaasti käytettävissä. Kesäkioski palvelee joka päivä klo 12 -18 ja kioskin aukioloaikoina myös Hakojärven kylätalon ovet ovat avoinna. Kylätalon liikuntasalia voi vuokrata sekä yläkerran kuntosalia käyttää lisämaksusta. Kylätalon eteisen wc ja kirjojen vaihtopiste ovat vapaasti käytettävissä kesäkioskin aukioloaikoina. Myös ulkopelejä voi eteisestä lainata. Koulun ympäristön aluetta muokataan jatkuvasti, joten suhtauduthan käynnissä oleviin muutostöihin suopeasti, kiitos! Käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. nuorisotila ”Kömmelin” rakentaminen. Kyseiset tilat rakennamme talkoovoimin, ”kökkätyöllä” kuten meilläpäin on tapana sanoa. Lisätietoja Hakojärven kylästä: www.hakojarvi.com, sekä facebook & instagram: Hakojärven kylä Valitsemalla Hakojärven Matkaparkin tuet aktiivista kyläyhdistystä sekä pienen maaseutukylän elinvoimaa. Toivomme Sinun viihtyvän matkaparkissamme!

Osoite:
Ähtärintie 585, 63680 Hakojärvi, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.